Geplaatst op

Tuinmeubelen

Tuinstoelen

Dit jaar is niets meer zoals we gewend zijn. voor de meesten van ons valt de vakantie door corona niet door, omdat het toerisme grotendeels stil ligt. Voor velen is dit echter geen optie. het weer is er vaak koel, zelfs in de zomer, en het vooruitzicht van overvolle stranden, waar elke duitser zin heeft om zijn vakantie door te brengen, is niet erg aantrekkelijk. veel mensen nemen daarom hun toevlucht tot het voor de hand liggende alternatief om de vakantie thuis in de eigen tuin door te brengen.

Voor een geslaagde vakantie in eigen tuin moet deze perfect worden voorbereid. nieuwe tuinmeubelen nodigen uit tot verpozen op het terras of in de tuin. ook al is het maar een korte vakantie op je terras, het moet toch perfect zijn. Met nieuwe tuinmeubelen van hout, metaal of polyrattan fleur je je terras, balkon of tuin in een handomdraai op. U vindt er een enorme keuze aan verschillende tuinmeubelen en materialen – er is gegarandeerd voor elk wat wils. laten we de voor- en nadelen van hout, metaal en polyrotan eens nader bekijken. zo kom je er beter achter wat het juiste materiaal is voor jouw wensen! aan het einde laten we u zien hoe u zelfs dure meubels gemakkelijk kunt financieren. onze kredietvergelijking helpt u daarbij.

Kunstmatige materialen

Tuinmeubelen van kunststof zoals polyrattan hebben de afgelopen jaren hun waarde bewezen. deze zien er niet meer uit als de typische tuinmeubelen van de jaren zeventig, maar zijn een echte eyecatcher in je tuin of op je terras. designmeubels of polyrattan tuinmeubelen van een discounter – kunststof maakt indruk met zijn unieke vormen en kleuren. de productie van tuinmeubelen van kunststof is relatief eenvoudig en de fabrikanten kunnen dus snel inspelen op trends. Kunststof meubelen voor de tuin zijn de juiste keuze voor mensen die van moderne en extravagante ontwerpen houden. ze zijn licht, robuust en zeer onderhoudsvriendelijk. poly rotan staat voor eenvoud en actualiteit.

Natuurlijke materialen

Tuinmeubelen van hout zien er tijdloos mooi uit. ze hebben een natuurlijke stijl en maken indruk met hun elegantie. tegelijkertijd zijn ze robuust en passen ze met hun natuurlijke vormgeving op vrijwel elk terras, tuin of balkon. teak, acacia en eucalyptus zijn bijzonder populaire materialen. houten meubelen zijn wat duurder, dus veel mensen financieren het.

Teak is extreem slijtvast en vraagt ​​weinig onderhoud. tuinmeubelen van teak kunnen bij weer en wind buiten blijven staan. dit verandert echter hun kleur. hun buitengewone robuustheid wordt echter weerspiegeld in de prijs. teakhouten meubelen staan ​​bijna onbetwist bovenaan de prijsschaal. deze edele grondstof is het hoogtepunt in uw tuin. als je gewoon niet de middelen hebt – dit meubilair is zeker de moeite waard om te financieren. bekijk dan onze kredietvergelijking. de acacia is een hardhouten boom. het overtuigt en inspireert met een uniek design en een levendige structuur. haar graan is prachtig. de natuurlijke scheuren en knoestgaten in de acacia worden meestal onbehandeld gelaten. dit geeft het meubel een zeer individuele touch. het robuuste karakter overtuigt ook veel kopers. acacia meubelen zijn de juiste keuze als je van veel actie in je tuin houdt. ze kunnen tegen elke drukte en elk tuinfeestje.

Eucalyptus tuinmeubelen zijn perfect voor iedereen die niet wil impregneren. het hoge oliegehalte in het hout beschermt het goed tegen vocht en vuil. eucalyptus heeft een bijzondere houtkleur. deze lichtrode tot lichtbruine kleur past perfect in een bloeiende tuin. Meubels gemaakt van eucalyptus zijn meestal goedkoper dan andere houten meubelen.

Rotan meubelen hebben een onmiskenbare charme. ze zijn meestal gemaakt van de stam van rotanpalmen. door hun natuurlijke vormgeving zijn ze een klassieker onder de tuin- en buitenmeubelen. ze doen ons denken aan zomer, vakantie, zee en strand. perfect voor vakanties in je tuin en als decoratie op je terras. rotan staat bekend om zijn robuustheid en stabiliteit. ze zijn ook erg licht en daarom de juiste keuze voor u als u uw tuinmeubelen graag spontaan herschikt. rotan is een van de meest duurzame materialen. als je voor rotanmeubels kiest, doe je iets voor milieubescherming en duurzaamheid. deze tuinmeubelen zijn ook heel goed te combineren met andere materialen.